na vrh
  • Venčanice po meri Beograd
  • Svečane ekskuzivne haljine po meri
  • Šivenje venčanica po meri Beograd
  • Maturske haljine - Haljine za maturu po meri - Svečane haljine
  • Venčanice Beograd
  • Prodaja i šivenje haljina po meri Beograd - Svečane i maturske haljine

Ekskluzivne haljine "Grand" - 2024


Svečane haljine Novi Beograd - Šivenje haljina po meri

svečane ekskluzivne haljine

Venčanice

svečane ekskluzivne haljine

Svečane ekskluzivne haljine

duge svečane haljine

Duge svečane haljine

svečane haljine

Svečane haljine

kratke svečane haljine

Kratke svečane haljine

Dečije svečane haljine

Dečije svečane haljine

odela i sakoi

Odela i sakoi

party haljine

Party haljine

 

Izrada haljina - Haljine Grand Beograd

Haljine Grand proizvodi i prodaje svečane haljine za sve prilike. U našoj ponudi možete pronaći svečane duge haljine, svečane kratke haljine, haljine za maturu i dečije svečane haljine. Pored haljina možemo ponuditi i ženske sakoe i pantalone za posebne prilike i svakodnevno nošenje.

Izradu haljina radimo prema standardnim dimenzijama, a njihovu prodaju radimo preko ovog sajta ili u našim prodavnicama. Pored izrade haljina prema standarnim dimenzijama, u mogućnosti smo da ponudimo i izradu haljina po meri.

Sve svečane haljine izrađujemo od kvalitetnih materijala, a u slučaju da vam treba haljina po meri, materijal i model možete izabrati sami. Naravno, šivenje haljina po meri se može uraditi i za modele koje nemamo u ponudi, već su proizvod vaše ideje.

Kod nas možete vrlo jednostavno naručiti izradu jedinstvene svečane haljine, bilo da su u pitanju standardne mere ili se haljina šije po vašim merama. Naravno, ukoliko se vaše mere poklapaju sa standardnim, možete svečanu haljinu naručiti i online uz samo nekoliko klikova. Odaberite model, boju, veličinu i pošaljite narudžbenicu za samo nekoliko minuta. Isporuku svečanih haljina posredstvom kurirske službe vršimo na kućnu adresu, a o vremenu pristizanja ćete biti obavešteni.

Ako želite da naručite izradu haljine prema specifičnim dimenzijama, molimo da nas pozovete kako bismo se o tome dogovorili.